Algunes entitats del Raval no podem estar satisfets amb la proposta de remodelació de la Ronda Sant Antoni que ens ha fet l’Ajuntament aquest passat dilluns dia 7 de novembre.

Després de 15 anys sense circulació a la Ronda, pensàvem que era el moment de veure realitzat el nostre somni d’aconseguir per fi trencar les fronteres que ens separen de la Barcelona del Pla Cerdà i poder gaudir d’un espai lliure, que no és possible aconseguir al Raval.

Un somni compartit amb moltes altres entitats del barri de Sant Antoni, però que han assolit trencar un grup de comerciants moguts per l’odi a la població del Raval, a qui titllen en les seves converses d’invasió de la misèria, de borratxos, pispes i de nens cridaners fent soroll tot el dia, entre altres «arguments» semblants.

També han trencat aquest somni tots els partits que alimenten aquesta fòbia per raons electorals. A ells els advertim que ho recordarem els pròxims mesos. Ja veurem com expliquen el seu comportament a la gent del nostre barri quan arribin aquestes eleccions que tant els preocupen.

Per descomptat, sabem que el projecte ha millorat en relació amb el primer que ens van presentar al juny i, si l’Ajuntament decideix tirar endavant aquest projecte, continuarem vigilant que el Raval no perdi més oportunitats de millorar les seves condicions de vida. Però no oblidarem que el Raval perd una gran oportunitat i que molts grups polítics han apostat contra nosaltres.

Finalment, volem destacar el valor de totes les altres entitats de Sant Antoni que sí que comparteixen el somni d’un futur millor per tota la ciutat i no guiats segons fòbies classistes.

Xarxa Veïnal del Raval | Web | Otros artículos del autor

Associació veïnal del barri del Raval a Barcelona

Comparte:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.