Persianes amb ànima al Mercat del Clot

altUna obra feta amb fotografies de mirades dels comerciants del mercat s’endú el primer premi de la segona edició de l’acció artística d’Enrotlla’t!

 

 

Una obra feta amb fotografies de mirades dels comerciants del mercat s’endú el primer premi de la segona edició de l’acció artística d’Enrotlla’t!

 

alt

 

La parella d’artistes coneguts amb el nom “Alacalle” es va endur el primer premi de l’acció ‘Enrotlla’t al Mercat del Clot’, la iniciativa organitzada el passat diumenge per la plataforma Enrotlla’t!, que comptava amb el suport del districte de Sant Martí, el mecenatge de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i els patrocinis d’Estrella Damm i Montana Colors. L’objectiu de l’esdeveniment era dignificar les persianes del perímetre del recinte municipal.

 

L’obra guanyadora, que va rebre un premi valorat en 300€, consistia en la paraula ‘Alma’, -temàtica elegida pels comerciants del mercat-, feta amb retalls fotogràfics de mirades de persones, juntament amb tiquets de compra. Sav45 i Bru Cortacans, es van emportar el segon i el tercer premi, valorats en 200 i 100€, respectivament. Yuka, El Rughi i Cram també van ser reconeguts amb el 4rt, i premis i amb vals per bescanviar en queviures del mercat. A més, l’associació de comerciants del Clot i el districte de Sant Martí van rebre cadascun un premi honorífic pel suport a la tasca de reconeixement de la normalització de l’instauració de l’art urbà a l’espai públic de la ciutat.

 

Amb el seu treball en directe, la vintena de participants va atreure la curiositat dels veïns de Sant Martí, en una jornada amenitzada per música, bastoners i altres activitats paral·leles. El lliurament de premis va comptar amb la presència de Raimon Blasi, regidor del districte, i Mercè Oller, consellera de Dona i Drets Civils.

 

alt

 

 

 

 

 

 

Sé el primero en comentar

Deja un comentario

Tu dirección de correo no será publicada.


*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.